ヨーグルトと相性最高の青りんごを、1つずつ手選別してチョイス。
ベストの食感を考え、調製前に1つずつ生食テストした上で、最適な煮込み時間とサイズカットにこだわります。
更にヨーグルトとの味の親和性を高めるために48時間以上熟成してからお召し上がり頂きます。
使用乳酸菌はロイテリ菌プロデンティス株とその他4種の乳酸菌。特にお口の健康からはじまる全身の管理を意識する方に最適のスーパープレミアム機能性ヨーグルトです。
Hand-selected and selected green apples from Aomori prefecture that are the best match with yogurt.
Considering the best texture, we test raw food one by one before preparing it, and we are particular about the optimal simmering time and size cut.
Furthermore, in order to increase the affinity of the taste with yogurt, please enjoy it after aging for more than 48 hours.
The lactic acid bacteria used are Lactobacillus reuteri Prodentis strain and four other lactic acid bacteria. It is a super premium functional yogurt that is especially suitable for those who are conscious of managing the whole body, starting with oral health.